ConsulAnt is de gids voor het digitaliseringsproces van uw project of organisatie.

ConsulAnt voor jouw organisatie, school of bedrijf

ConsulAnt ondersteunt het digitaliseringsproces van je organisatie en biedt advies met praktische hulpmiddelen aan voor het integreren van game based methoden in je school of organisatie en het opzetten van een co-design proces.

ConsulAnt werkt momenteel hard aan een meer specifiek aanbod. Voorlopig vind je de beste info en inspiratie op BrainBugs.be/services

Digitale kloof

Terwijl de digitale technologie al decennialang exponentieel uitbreidt is er vandaag toch nog sprake van een digitale kloof. Overheden stimuleren inhaalbewegingen maar in verschillende sectoren zoals het onderwijs, het jeugdwerk en de zorg blijft er een gebrek aan tijd en middelen voor een masterplan digitalisering.

ConsulAnt is de gids voor het digitaliseringsproces van uw project of organisatie. Als er iets is waar mieren goed in zijn, is het organisatie en efficiënte probleemdetectie: ze voeren een plan uit maar stellen zich robuust en flexibel op, steeds paraat om zich strategisch te reorganiseren.

Deze mier met ervaring bijt niet, maar ondersteunt waar nodig in het uitwerken van een digitale strategie, gamebased methodes of een desingproces

 

BrainBugs

digital sensemakers