GameBeest serious games - engage through games

Engage through games

Hoe groot het vermogen tot aanpassing van het minuscule beerdiertje is, zo multifunctioneel, motiverend en effectief kunnen games en het gebruik van gamification zijn in uiteenlopende contexten.

Serious games durven sensibiliseren, activeren en empoweren en zo bijdragen tot de dienstverlening en het welzijn van een specifieke doelgroep.

GameBeest biedt bestaande serious games en gamification tools aan in zijn eigen ‘Arena’, ontwikkelt games op maat en begeleidt game-coding workshops voor alle leeftijden

Drempel- of speelvrees? GameBeest is uw gids. De wereld van de games is groter dan de muziek- en filmwereld samen. Voor wie inzet op games zit de wind dus goed!

 

WORKSHOPS

Game based empowerment, inspiratie, methoden en coding workshops op maat van je organisatie of doelgroep

GameBeest serious games
Gamebased empowerment

Op zoek naar een leuke keynote over het gebruik van serious games of digitale gamification? GameBeest brengt keynotes op maat van de context en doelgroep van je evenement. Naast het aanbrengen van enkele belangrijke theoretische kaders en onderzoeksresultaten, illustreert GameBeest hoe game based methoden kunnen leiden tot game based empowerment aan de hand van verschillende best practices en tips  kunnen ondersteunen.

 

Op zoek naar een interactieve en speelse initiatie in het gebruik van game based methoden, serious games of digitale gamification? GameBeest brengt korte vormingen van 1 dagdeel op maat van je organisatie en doelgroep. Naast het aanbrengen van enkele belangrijke theoretische kaders en onderzoeksresultaten, illustreert GameBeest hoe je game based methoden kunt inzetten aan de hand van…rarara…gamification itself!

 

Op zoek naar een interessant en speels vormingstraject om met je team voortaan zelf aan de slag te gaan met game based methoden, serious games of digitale gamification? GameBeest biedt vormingstrajecten aan op maat van je organisatie en doelgroep. Naast het overlopen van enkele belangrijke theoretische kaders en onderzoeksresultaten, illustreert GameBeest hoe je game based methoden kunt inzetten aan de hand van…rarara…gamification itself!

 

 

 
Workshops game-coding en design

Zoek je een leuke workshop(reeks) voor je collega’s of doelgroep om zelf online games te leren coderen?
GameBeest begeleidt zelf ook workshops die geschikt zijn voor alle leeftijden vanaf 10 jaar. 

Wil je vertrekken vanuit een specifieke thematiek om het gamedesign een meerwaarde te geven voor je doelgroep of organisatie? GameBeest heeft een arsenaal aan technieken en gamemechanieken om thema’s via spel te behandelen.

 

De enige vereisten van de workshops, zijn een vlotte wifi-verbinding, projectiemateriaal en eenvoudige computers. Alle deelnemers zien hun werkresultaat op het einde van de workshop of het traject online gepubliceerd en kunnen indien gewenst met het projectbestand thuis verder werken.