GameBeest serious games - engage through games

Engage through games

Hoe groot het vermogen tot aanpassing van het minuscule beerdiertje is, zo multifunctioneel, motiverend en effectief kunnen games en het gebruik van gamification zijn in uiteenlopende contexten.

Serious games durven sensibiliseren, activeren en empoweren en zo bijdragen tot de dienstverlening en het welzijn van een specifieke doelgroep.

GameBeest biedt bestaande serious games en gamification tools aan in zijn eigen ‘Arena’, ontwikkelt games op maat en begeleidt game-coding workshops voor alle leeftijden

Drempel- of speelvrees? GameBeest is uw gids. De wereld van de games is groter dan de muziek- en filmwereld samen. Voor wie inzet op games zit de wind dus goed!

 

CO-Design

GameBeest vertrekt vanuit de leefwereld van de doelgroep en faciliteert het design-thinking proces met digitale gamified tools.

Een co-design proces opzetten?

Zoek je extra ondersteuning om de juiste technieken en spelmechanieken uit te kiezen voor de ontwikkeling van een (serious) game? Vanuit een grote interesse in de ontwikkelingen in de game-industrie, interactieve verhalen, diverse soorten gamemechanieken en type spelers, geeft GameBeest verschillende handvaten en technieken mee waarop je kan verder bouwen.

 

Voor de ontwikkeling van een serious game op maat, zijn kennis en gevoel voor de leefwereld van je doelgroep cruciale vertrekpunten. Zoek je extra ondersteuning om je doelgroep bij het co-design van een (serious) game te betrekken? GameBeest gebruikt verschillende digitale tools om een leuk co-design proces te faciliteren en reikt verschillende handvaten en technieken aan om met je doelgroep participatief aan de slag te gaan.

 

Wil je een gezelschapsspel of game ontwikkelen maar ben je niet zeker of de verschillende spelmechanismen en scoresystemen die je bedacht, juist in elkaar zitten en werken? GameBeest kan op korte termijn zowel digitale testsimulaties van je spelsituaties uitwerken, als een papieren prototype voor fysieke testsessies binnen je team of doelgroep.